Михаэль
Бывалый
Кум записался на тест драйв!
Тобто-подзвонв,та казав,що мае термінову справу.Потрібна консультація.А,я ж завтра,після завтра поїду.А,йому...ну..дуже треба.
Та-добре! Заскочили с женой в супермаркет.Купили гостинцев и поехали.
Саня.Долго кружил вокруг машины.Заглядывал.......Заглядывал. Ткнул пальцем в бампер:-Оооо!Це,що?Так мае бути?....
--Куме?! Яж вам казав,за той бампер....
Тому ж й знижка була..Забули чи шо?
--Шо то незя було по людскі зробить,а не по вуйковськи!: кум придавил указательнім пальцем бампер к крылу.Отпустил.Бампер-вернулся в первоначальное положение.Придавил ...большим пальцем....нипалучилась!
Кум недовольно засопел.Сказал:"жопорукі!!!"Кого он имел в виду.Саня не уточнил.Походил еще немного.По кругу...
Попроверял плотность прилегания дверных уплотнителей.Проверил.Надёжно ли крепление молдинга к крыше. Нахмурился еще больше.
Сел за руль.Я рядом.И мы поехали.
Какй там поехали?!Мы повалили! С ветерком.По такой вот дороге.Ну,надо же было Сане протрясти подвеску.
"Трясіть куме!Трясіть!Свої люди.Розрахуемося!"
Когда тест драйв был успешно завершон.Саня имел вид....Губы вареником...Бровы в кучу...
--Ну,й шо маеш робити з цим самоходом.Продаеш?
--Продаю.Бажаеш узяти?
--Скіке хочеш?
--То......
Маю бажання....10,200.Але,для вас куме...9,900....Як що зараз!
--Ти,шо?!Дурний?!Як що б,я мав,таку купляти-то за десять,з салону нову б узяв!Ну,ти даеш!
--Куме!Таку!З салона!За десять...Ви вже не візьмите!Все! Нема більше.Це,куме,лімітед едішинн!Лімітована версія. Селебреті.До десятої річниці виходу моделі на ринок ....Бразилії.Да! У 2021 році-десять років буде!
Ті,шо в салоні зараз-ті за 318000 гривней...коштують....Беріть!Бо будете жалкувати..
--Міха!То шляк тебе трафив!Шо ті мелеш?!Які селебреті?Які роковини!Ця тачка 2019 року!...Яка лімітована версія?!
--Ну,як знаете........
Вообщем.АРФА.Куму.....понравилась.Он даже забыл зачем меня приглашал.
Потом,позвонил.Уже на работу и сказал,что Эмгранд....поломался.
Коробка.Назад не їде!Зовсім...
--О!:кажу:--Куме!Можу зарадити.Маю майстра!Міркую за штукялю,он вам,все зашветае...
--За штуку давай!Звони!
--Куме?!Альооо?!
Гелвой пагерямис!!!!! Штукяле-це тіке за работу.Дивіться,що б,я за вас не соромився.Та,щоб сябровнік мій,за дурно,до вас,із Запоріжжа не пхався.Добре?
Кинуло....Слухавку.

Та-добре! Заскочили с женой в супермаркет.Купили гостинцев и поехали.
Саня.Долго кружил вокруг машины.Заглядывал.......Заглядывал. Ткнул пальцем в бампер:-Оооо!Це,що?Так мае бути?....

--Куме?! Яж вам казав,за той бампер....

--Шо то незя було по людскі зробить,а не по вуйковськи!: кум придавил указательнім пальцем бампер к крылу.Отпустил.Бампер-вернулся в первоначальное положение.Придавил ...большим пальцем....нипалучилась!

Попроверял плотность прилегания дверных уплотнителей.Проверил.Надёжно ли крепление молдинга к крыше. Нахмурился еще больше.

Какй там поехали?!Мы повалили! С ветерком.По такой вот дороге.Ну,надо же было Сане протрясти подвеску.
"Трясіть куме!Трясіть!Свої люди.Розрахуемося!"

Когда тест драйв был успешно завершон.Саня имел вид....Губы вареником...Бровы в кучу...
--Ну,й шо маеш робити з цим самоходом.Продаеш?
--Продаю.Бажаеш узяти?
--Скіке хочеш?
--То......

--Ти,шо?!Дурний?!Як що б,я мав,таку купляти-то за десять,з салону нову б узяв!Ну,ти даеш!
--Куме!Таку!З салона!За десять...Ви вже не візьмите!Все! Нема більше.Це,куме,лімітед едішинн!Лімітована версія. Селебреті.До десятої річниці виходу моделі на ринок ....Бразилії.Да! У 2021 році-десять років буде!

--Міха!То шляк тебе трафив!Шо ті мелеш?!Які селебреті?Які роковини!Ця тачка 2019 року!...Яка лімітована версія?!
--Ну,як знаете........
Вообщем.АРФА.Куму.....понравилась.Он даже забыл зачем меня приглашал.
Потом,позвонил.Уже на работу и сказал,что Эмгранд....поломался.

--О!:кажу:--Куме!Можу зарадити.Маю майстра!Міркую за штукялю,он вам,все зашветае...
--За штуку давай!Звони!
--Куме?!Альооо?!

Кинуло....Слухавку.